Area360 logo

360° Virtuella Rundturer: Omvandla Din Fastighet, verksamhet eller eventlokal till en fängslande digital 3D-Upplevelse

Presentera din verksamhet, fastighet eller eventlokal som en engagerande visuell upplevelse med Area360

gör en intresseanmälan:

area 360

Area360 förvandlar din verksamhet till en spännande digital upplevelse med engagerande virtuella rundturer.
Vare sig det gäller att möblera tomma lokaler eller skapa en virtuell representation av en fastighet eller verksamhet, har vi lösningen för dig.

Vår vision

Med kunden i fokus är vi på Area360 AB ett företag med ambition att ligga i framkant inom virtuella rundturer och 3D-scanning.

Med våra digitala rundturer kan du på ett ögonblick visa upp ditt företag online och locka ännu fler kunder till att besöka er verksamhet. Dessa rundturer är tillgängliga för dina kunder dygnet runt och erbjuder interaktiv information som vägleder dem från deras första onlinebesök ända fram till att de står utanför er dörr.

Vi erbjuder två olika typer av virtuella rundturer:

Standard rundtur: Ger dig en 3D-modell av din fastighet, sportanläggning eller affärslokal så dina kunder digitalt kan vandra omkring och utforska din verksamhet eller fastighet.

Premium rundtur: Den mer exlusiva och mer interaktiva rundturen som vi erbjuder som passar perfekt för eventföretag, konferanslokaler, hotell, golfbanor med mera. Här finns oändliga möjligheter för olika typer av integrationer, såsom filmer, aktiva länkar, interaktiva golfguider och virtuella presentatörer som dyker upp vid specifika platser och berättar om ert företag. Endast fantasin sätter gränserna för denna typ av rundtur!

- prisvinnande kundnöjdhet -

lyssna på våra kunder

Är du redo att uppleva & presentera dina projekt i en helt ny dimension?

Kontakta oss för en personlig demonstration av hur vi kan hjälpa dig att förvandla dina visioner till verklighet!

Area360 logo

KONTAKT