Om Area360

Personlig kontakt & detaljorienterat arbete

Area360 logo

Med kunden i fokus är Area360 AB ett företag med ambitionen att ligga i framkant inom 3D-skanning.

Det här är vi

Vi är dedikerade till att vara lösningsorienterade och lyhörda gentemot våra kunder.

 

Vår främsta målsättning är att inte bara identifiera utmaningar, utan att aktivt arbeta för att hitta och implementera lösningar som inte bara uppfyller behoven utan också överträffar förväntningarna.

Kundfokus

Genom att vara engagerade och proaktiva strävar vi ständigt efter att underlätta för våra kunder och skapa långsiktiga förtroendefulla relationer.

 

Vår verksamhet anpassas efter våra kunders behov så tveka inte att kontakta oss med förfrågningar, stora som små.

 

Våra kunder har ordet

Våra kunder har ordet

“Ett organiserat företag med hög kompetens och bra känsla för design och detaljer. Alltid ett trevligt bemötande och tvekar inte på utmaningar. Tack för ett bra samarbete!“
Broberg Sweden AB
"Area360:s tekniska expertis och kundförståelse gör dem till en idealisk partner för alla våra arkitekturprojekt."
Ylva Lindstedt
Arkitekt SAR/MSA, YAJ Arkitekter
"Area360s tjänster inom 3D-skanning har varit ovärderliga för min trädgårdsdesign. Deras precision och öga för detaljer gör varje projekt mer effektivt."
John Block
Garden by Block
“Vi har använt oss av Area 360 för att skapa en virtuell rundtur av vår anläggning och golfbana. Som leverantör har Area 360 visat sig vara mycket kompetenta och inriktade på service. Deras precision, noggrannhet och lyhördhet har möjliggjort skapandet av en imponerande överblick över hela vår anläggning och dess faciliteter. Under projektets gång har Conny och Katrin bidragit med olika perspektiv, vilket har berikat resultatet ytterligare. Vi är oerhört glada över samarbetet med Area 360 och ser fram emot att anlita dem som leverantörer igen vid vårt nästa projekt.”
Joakim Bäckbom
VD, Salems Golf AB
“Vi har anlitat Area360 vid flertalet tillfällen för att mäta och marknadsföra våra kommersiella lokaler. Area360 med Conny och Katrin i spetsen har alltid varit flexibla, lyhörda och snabbfotade i samtliga av våra beställningar och har gett oss en väl genomarbetad produkt vid överlämnandet.”
Fredrik Ekman
Affärsområdeschef, FastPartner
“Personlig och serviceorienterad kontakt och kommunikation. Tillgängliga och konkurrenskraftiga.”
Robin Malm
Metrolit Service AB